Добре дошли в хотел Алиба

Горди сме да ви приемем в нашия хотел, за да имате едно незабравимо преживяване в атмосферата на Одрин, преплетена с история. Ние предлагаме комфортно и елегантно настаняване в този очарователен град, който е бил столица на Османската империя. Заобиколен от своята историческа текстура и културно богатство, нашият хотел ви очаква за уникално изживяване при пътуване.

Хотел Aliba се намира в историческия център на Одрин, така че можете лесно да стигнете до славното минало на града и историческото наследство. Той е проектиран в съответствие с историческата текстура, като същевременно е на пешеходно разстояние от най-популярните туристически места в Одрин, места за пазаруване и вкусове.

нашите стаи

 

Стаите са проектирани да отговорят на всички ваши нужди и имат много функции, специално подбрани за вас. Климатик, безплатна безжична интернет връзка, 24-часов рум-сървиз и цифров сейф са стандартни за всички наши стаи. Ще се почувствате привилегировани с модерни бани и специално проектирани мебели.

Със своите богати опции за закуска и уникални вкусове, хотел Aliba ще ви осигури изключително хигиенично, безопасно, привилегировано и удобно изживяване при настаняване. Ще се радваме да Ви приемем в нашия хотел, за да откриете мистичната история на Одрин и да натрупате незабравими спомени. Очакваме с нетърпение да ви видим в нашия хотел в сърцето на Одрин, пълен с исторически и културни богатства.

Можете да следвате Aliba Hotel в социалните медии!

            

Можете да се свържете с нас!